Reduceri!

Sirop Momordica cu îndulcitor natural din Stevia Rebaudiana 500ml

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.

Sirop Momordica, un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic și protejarea pancreasului

127 în stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Sirop Momordica cu îndulcitor natural din Stevia Rebaudiana

Caracteristici generale Sirop Momordica (Castravete Amar):

Siropul Momordica este un produs atent formulat pentru reglarea glicemiei, îmbunătățirea răspunsului insulinic și protejarea pancreasului. Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată și plină de toxine, aditivi și carbohidrați rafinați (zahăr alb, fructoză, glucoză, făină albă și derivatele acesteia, sucuri ș.a.). Toți acești factori de stres, împreună cu un stil de viață sedentar, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește stresul oxidativ și statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și cu precădere asupra pancreasului, acesta fiind greu încercat mai ales din cauza rolului său esențial în secreția insulinei și reglarea glicemiei.

În această situație, curele cu suplimente pe bază de compuși bioactivi din plante medicinale ce au acțiune de reducere a glicemiei și cu molecule ce se aseamănă cu insulina, sunt una dintre soluțiile cele mai naturale.

Ingrediente:

  • extract natural din fructe de Momordica (Castravete amar – Momordica charantia) – 70%,
  • suc de Lămâie proaspăt stors – 10%,
  • apă demineralizată – 17%,
  • îndulcitor natural Hyper Stevia rebaudiana – 0,7%, antioxidant (Vitamina C) – 1%,
  • acid malic – 0,1%,
  • gumă acacia – 1%, sorbat de potasiu – 0,1%,
  • benzoat de sodiu – 0,1%.

Sirop Momordica cu îndulcitor natural din Stevia Rebaudiana

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru siropurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Siropului Momordica cu îndulcitor natural din Stevia, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum fructele de Castravete-amar, zeama de Lămâie și extractul de Stevia, toate provenind din plante nemodificate genetic, neiradiate și necontaminate cu metale grele sau alt fel de poluanți. Prin sinergia compușilor activi din Castravetele-amar și Lămâie, produsul protejează în mod eficient pancreasul și îi susține activitatea. Acest lucru se explică prin conținutul în charantină (Momordica), substanță ce are o acțiune similară cu insulina, fiind denumită „insulină vegetală”. În plus, Castravetele-amar este folosit tradițional și pentru normalizarea colesterolului și a trigliceridelor și îmbunătățirea digestiei. Nu în ultimul rând, sucul de Lămâie conține în mod natural vitamina C și este ideal pentru a ameliora gustul amar al fructelor de Momordica.

Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acțiune reglatoare la nivelul glicemiei, protectoare la nivelul pancreasului și de scădere a rezistenței la insulină. Iar pentru îmbunătățirea gustului, fără afectarea nivelului glicemiei, și pentru protejarea danturii, siropul are adăugat și îndulcitorul natural din Stevia.

Prezentarea compușilor activi din Sirop Momordica cu îndulcitor natural din Stevia Rebaudiana:

Castravetele-amar (Momordica charantia) este o plantă din familia cucurbitaceelor utilizată în Medicina Tradițională Chineză și în cea Ayurvedică datorită gustului său foarte amar. Principiile active conținute de fructele acestei plante sunt numeroase: carotenoizi, polipeptide (din care polipeptida p, supranumită și „insulina verde”), lectine, fitosteroli (beta-sisterol, stigmasterol), charantină, momordină, momordicină, vitamine (complex B), minerale (calciu, magneziu, potasiu) și oligoelemente (zinc, seleniu, fier).

Lămâia (Citrus lemon) este un bine-cunoscut fruct cu utilizări multiple, atât de natură culinară, cât și cosmetică (parfumuri, ulei esențial). Un rol important, alături de alte citrice, îl are în aromaterapie, uleiul esențial de Lămâie având proprietăți tonice asupra sistemului nervos. În trecut, zeama de lămâie era sursa principală pentru obținerea acidului citric (care conferă caracteristicul gust acru) și un aliat de nădejde împotriva scorbutului, având în mod natural în componența sa acid ascorbic (vitamina C, aprox. 50 mg/100g fruct). Pe lângă vitamina C, Lămâia este bogată și în bioflavonoide ce cresc biodisponibilitatea acestei vitamine.

Stevia (Stevia rebaudiana) este o plantă erbacee perenă din familia Asteraceae (din care mai fac parte și floarea-soarelui, cicoarea, gălbenelele, echinaceea sau crizantemele) originară din America de Sud. Stevia (Ka’a He’e în limba guarani) este cunoscută sub multe nume: Ștevia dulce, Frunze dulci, Frunze de miere sau Iarbă dulce datorită gustului foarte dulce, plăcut, al frunzelor sale. Aceasta are o tradiție de consum de peste 1.500 de ani în țări precum Brazilia și Paraguay. Spre exemplu, printre altele, populația Guarani folosește această plantă pentru îndulcirea ceaiurilor și a mâncărurilor. În anul 2010, această specie a fost proclamată o comoară națională a Paraguayului. În prezent, cel mai mare consumator de produse din Stevia este Japonia, aceasta aprobând consumul plantei încă din anii ’70 și efectuând numeroase studii de siguranță în consum pentru această specie.

  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol, în loc de zahăr, determină diminuarea creșterii nivelului de glucoză în sânge după consum, comparativ cu alimentele/băuturile care conțin zahăr.
  • Consumul de alimente/băuturi care conțin glicozide din steviol în loc de zahăr, contribuie la menținerea mineralizării dinților.

Mod de administrare: se bea ca atare sau diluat în apă sau ceai călduț (1 parte sirop – 3 părți apă). Se poate administra persoanelor care suferă de diabet.

Contraindicații:
Nu se administrează persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului.

Precauții:
– A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor;
– Acest produs nu înlocuiește o dietă alimentară echilibrată și diversificată.

Condiții de păstrare: bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.

Formă de prezentare:

Sticlă brună de plastic de 500 ml

Greutate netă:

℮ 500 ml

Informații suplimentare

Greutate 0,250 kg
Dimensiuni 10 × 20 × 10 cm
Proprietati

, , , , , , , ,

Recomandari

, , , ,

Plante Medicinale

, ,

Brand

Producator

S-ar putea să-ți placă și…