Afișez toate cele 6 rezultate

 • Reduceri! Capsule Antifumat produse de Hypericum Impex, Supliment alimentar cu rol adjuvant în limitarea efectelor negative ale fumatului cronic.

  Capsule Antifumat

  32,50 lei

  Capsule Antifumat, supliment alimentar cu rol adjuvant în limitarea efectelor negative ale fumatului cronic.

 • Reduceri! Capsule Hyper Helm - Vitamine si Suplimente - Hypericum Impex

  Capsule Hyper Helm

  29,00 lei

  Capsulele Hyper Helm contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

 • Reduceri! Capsule Leurda - Vitamine si Suplimente Naturale - Hypericum Impex

  Capsule Leurda

  29,50 lei

  Supliment alimentar cu rol detoxifiant, hipotensiv si antihelmintic

 • Reduceri! Ceai Antifumat - Hypericum Impex

  Ceai Antifumat doze

  7,00 lei

  Compușii activi din cele 7 plante medicinale ale produsului Ceai Antifumat doze contribuie la ușurarea procesului de renunțare la fumat, ajută la combaterea efectelor negative ale acestui obicei nesănătos asupra organismului și stimulează procesele de detoxifiere proprii corpului în vederea eliminării toxinelor introduse în corp prin fumat.

 • Reduceri! Ceai Antihelmitic doze - Ceai medicinal Antihelmintic - Ceai Hypericum Impex

  Ceai Antihelmintic doze

  6,50 lei

  Ceai Antihelmintic doze contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

 • Reduceri! Tintura de Leurda - Tinctura din Plante Medicinale - Tincturi Hypericum Impex

  Tinctura de Leurda

  13,00 lei

  rol adjuvant în hipertensiune arterială, hipercolesterolemie, eliminarea toxinelor din corp, eliminarea viermilor intestinali, cistite hemoragice, gută, intoxicaţie cu nicotină.