Afișez 1 - 30 din 53 de rezultate

 • Reduceri! Ceai Antiadipos - Hypericum Impex

  Ceai Antiadipos doze

  6,50 lei

  Ceai Antiadipos doze are un rol hipocolesterolemiant, detoxifiant, digestiv, de reglare a tranzitului intestinal și de creștere a ratei metabolice a organismului.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antialcool - Hypericum Impex

  Ceai Antialcool doze

  7,00 lei

  Ceai Antialcool doze este atent formulat pentru susținerea organismului în perioadele de dezalcoolizare, sau pentru atenuarea efectelor negative ale consumului de băuturi alcoolice (de ex., agitație, iritabilitate, depresie).

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antialergic - Hypericum Impex

  Ceai Antialergic doze

  7,00 lei

  Produsul Ceai Antialergic doze contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, prin modularea răspunsului inflamator, și a celui respirator la diferiți factori de mediu cu potențial alergen.

 • Reduceri! Ceai Antianemic - Ceaiuri Medicinale - Hypericum Impex

  Ceai Antianemic doze

  6,50 lei

  Ceai Antianemic doze contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

 • Reduceri! Ceai Antianemic vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antianemic vrac

  6,50 lei

  Ceai Antianemic vrac contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

 • Reduceri! Ceai Antibronsitic doze - Hypericum Impex

  Ceai Antibronșitic doze

  7,00 lei

  Ceai Antibronșitic doze a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.

 • Reduceri! Ceai Antibronsitic vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antibronșitic vrac

  7,00 lei

  Ceai Antibronșitic vrac a fost special conceput pentru a avea o acțiune: calmantă și emolientă la nivelul căilor respiratorii, expectorantă, antiinflamatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, antiseptică și relaxantă.

 • Reduceri! Ceai Anticolitic - Doze - Ceai Medicinal - Hypericum Impex

  Ceai Anticolitic doze

  6,50 lei

  Ceai Anticolitic doze este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Anticolitic - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Anticolitic vrac

  6,50 lei

  Ceai Anticolitic vrac este un calmant eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv. Acesta este util în diminuarea colicilor, ușurarea digestiei, neutralizarea hiperacidității gastrice, echilibrarea florei intestinale și reducerea balonării.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antidiabetic - Doze - Hypericum Impex

  Ceai Antidiabetic doze

  7,00 lei

  Ceai Antidiabetic doze are acțiune: hipoglicemiantă, hipotensivă, protectoare la nivelul pancreasului și a terminațiilor nervoase periferice, hepatoprotectoare, depurativă, antiseptică, astringentă, antiinflamatoare, digestivă și de stimulare a circulației periferice.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antidiabetic - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antidiabetic vrac

  7,00 lei

  Ceai Antidiabetic vrac are acțiune: hipoglicemiantă, hipotensivă, protectoare la nivelul pancreasului și a terminațiilor nervoase periferice, hepatoprotectoare, depurativă, antiseptică, astringentă, antiinflamatoare, digestivă și de stimulare a circulației periferice.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antidiareic - Doze - Hypericum Impex

  Ceai Antidiareic doze

  6,50 lei

  Ceai Antidiareic doze ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.

 • Reduceri!

  Ceai Antidiareic vrac

  6,50 lei

  Ceai Antidiareic vrac ajută la inhibarea dezvoltării microbiotei patogene intestinale, fiind un antispastic și astringent eficient, cu acțiune regenerantă la nivelul mucoaselor sistemului digestiv.

 • Reduceri! Ceai Antifumat - Hypericum Impex

  Ceai Antifumat doze

  7,00 lei

  Compușii activi din cele 7 plante medicinale ale produsului Ceai Antifumat doze contribuie la ușurarea procesului de renunțare la fumat, ajută la combaterea efectelor negative ale acestui obicei nesănătos asupra organismului și stimulează procesele de detoxifiere proprii corpului în vederea eliminării toxinelor introduse în corp prin fumat.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antigripal - Doze - Hypericum Impex

  Ceai Antigripal doze

  7,00 lei

  Ceai Antigripal doze contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antigripal - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antigripal vrac

  6,50 lei

  Ceai Antigripal vrac contribuie la întărirea imunității și menținerea sănătății sistemului respirator prin ușurarea respirației și a expectorației și prin acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale.

 • Reduceri! Ceai Antihelmitic doze - Ceai medicinal Antihelmintic - Ceai Hypericum Impex

  Ceai Antihelmintic doze

  6,50 lei

  Ceai Antihelmintic doze contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antihelmintic - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antihelmintic vrac

  6,50 lei

  Ceai Antihelmintic vrac contribuie la eliminarea viermilor intestinali și ameliorarea simptomelor aferente infestării helmintice. Acest produs a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antiinflamatoare, digestivă, laxativă, detoxifiantă și diuretică.

   

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antihemoroidal - Plicuri - Hypericum Impex

  Ceai Antihemoroidal doze

  7,00 lei

  Ceai Antihemoroidal doze contribuie la menținerea sănătății venelor hemoroidale și a mucoasei anale, prin acțiunea: venotonică, hemostatică, antiinflamatoare, laxativă, digestivă, astringentă, anticoagulantă, calmantă, cicatrizantă, antiseptică, detoxifiantă și diuretică.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antihemoroidal - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antihemoroidal vrac

  6,50 lei

  Ceai Antihemoroidal vrac contribuie la menținerea sănătății venelor hemoroidale și a mucoasei anale, prin acțiunea: venotonică, hemostatică, antiinflamatoare, laxativă, digestivă, astringentă, anticoagulantă, calmantă, cicatrizantă, antiseptică, detoxifiantă și diuretică.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antireumatic - Plicuri - Hypericum Impex

  Ceai Antireumatic doze

  6,50 lei

  Ceai Antireumatic doze ajută în tratarea afectiunilor reumatice iar prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, ajută la detoxifierea organismului pe cale renală și sudorifică, favorizând eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antireumatic - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antireumatic vrac

  6,50 lei

  Ceai Antireumatic vrac ajută în tratarea afectiunilor reumatice iar prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, ajută la detoxifierea organismului pe cale renală și sudorifică, favorizând eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antistres - Plicuri - Hypericum Impex

  Ceai Antistres doze

  7,00 lei

  Ceai Antistres doze are proprietăți adaptogene, calmante, imunostimulatoare, fortifiante, relaxante și digestive fiind o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori de stres cu impact negativ asupra sănătății noastre.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Antistres Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Antistres vrac

  6,50 lei

  Ceai Antistres vrac are proprietăți adaptogene, calmante, imunostimulatoare, fortifiante, relaxante și digestive fiind o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori de stres cu impact negativ asupra sănătății noastre.

 • Reduceri!

  Ceai Cardiotonic doze

  7,00 lei

  Ceai Cardiotonic doze este o soluție eficientă și sigură de a regla funcțiile inimii și de a limita cât mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna funcționare a sistemului cardiovascular.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Cardiotonic - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Cardiotonic vrac

  6,50 lei

  Ceai Cardiotonic vrac este o soluție eficientă și sigură de a regla funcțiile inimii și de a limita cât mai mult procesele inflamatorii din organism ce ar putea afecta buna funcționare a sistemului cardiovascular.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Circulatia Sangelui - Doze - Hypericum Impex

  Ceai Circulația sângelui doze

  7,00 lei

  Ceai Circulația sângelui doze contribuie la menținerea sănătății sistemului circulator, stimulând circulația periferică și asigurând oxigenarea corectă a mușchilor, creierului și inimii.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Circulatia Sangelui - Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Circulația sângelui vrac

  6,50 lei

  Ceai Circulația sângelui vrac contribuie la menținerea sănătății sistemului circulator, stimulând circulația periferică și asigurând oxigenarea corectă a mușchilor, creierului și inimii.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Depurativ - Doze - Hypericum Impex

  Ceai Depurativ doze

  6,50 lei

  Adjuvant in depurarea organismului de toxine, fiind indicat in special persoanelor care traiesc in zone poluate.

 • Reduceri! Ceai Medicinal Depurativ -Vrac - Hypericum Impex

  Ceai Depurativ vrac

  6,50 lei

  Adjuvant in depurarea organismului de toxine, fiind indicat in special persoanelor care traiesc in zone poluate.